Nieuws: JVC Dockingstation voor iPad en iPhone

In Japan is onlangs een nieuw dockingstation uitgebracht voor zowel de iPad en de iPhone/iPod Toch. Het apparaat biedt plaats om beide apparaten neer te zetten.

Er zijn 2 modellen uitgebracht, de UX-VJ3 en de UX-VJ5. Het wezenlijke verschil is dat er in de 5 serie een CDspeler zit. Verder zijn er geen andere eigenschappen. Wat het voordeel is van het dockingstation, is dat je je apparaten tegelijkertijd er op kan zetten en dat ze dan ook tegelijk worden opgeladen.

Verder kan het apparaat videosignaal naar de TV sturen, zit er een PC ingang, audio ingang en een FM-radio in. De speakers aan de zijkant zouden 15 Watt speakers zijn. Het is nog niet duidelijk of de dockingstations daadwerkelijk in Nederland verkrijgbaar gaan komen, maar anders zou je ze wel in Japan kunnen bestellen.

 

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.