Nieuws: iTunes verklapt komst nieuwe iPhone

Apple zal komende week in ieder geval één nieuwe telefoon bekendmaken: de iPhone 4S. Dat zou blijken uit een verwijzing die in de negende iTunes 10.5 beta voor software-ontwikkelaars is opgedoken.

Er zitten in iTunes verwijzingen naar twee versies van de iPhone 4S: zwart en wit. De iPhone 4 had vier versies die zowel GSM als CDMA ondersteunen. Het feit dat er in iTunes alleen CDMA staat zou ook kunnen betekenen dal er één toestel komt die zowel op het GSM-netwerk als op het CDMA-netwerk te gebruiken is.

Nadat de blunder was ontdekt heeft Apple de betaversie van iTunes verwijderd van de ontwikkelaarswebsite maar toen waren er al screenshots gemaakt  van de specificatis en afbeeldingen.

Apple heeft afgelopen week uitnodigingen naar de media verstuurd voor het media-event dat op dinsdag 4 oktober zal plaatsvinden. Ons vermoeden is dat Apple daar zowel de iPhone 4S als de iPhone 5 zal presenteren.

 

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.