Nieuws: iTunes 10.5.1 uitgekomen

Voorafgaand van 3 betaversies is vanavond iTunes 10.5.1 uitgekomen. Het is nog niet mogelijk om hem op de Mac binnen te halen via Software update, maar wel via de update functie in iTunes zelf.

Een lang verwachte optie welke in de nieuwe versie zit is “iTunes Match”. iTunes Match is een nieuwe dienst van Apple welke je gekochte muziek omzet naar DRM vrije muziek uit iCloud. Je krijgt hiermee de 256 Kbps AAC versie, ookal is je eigen versie van slechtere kwaliteit.

Wie denkt “Hey dat klinkt leuk, dat wil ik ook!”, helaas… Wij moeten nog (even) wachten. Vooralsnog is iTunes Match alleen beschikbaar in Amerika. Wanneer (en of) het in Nederland beschikbaar komt is niet bekend. Verder zitten er nog wat bugfixes in. Welke bugs zijn verholpen is nog niet bekend gemaakt.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.