Nieuws: Italiaanse rechter weigert aanvraag verbod iPhone 4S

Eerder berichten wij dat Samsung bezig was een voorbereiding te treffen om rechtzaken aan te spannen zodra de iPhone 4S uit zou komen. Dit in navolging van het verbod op de Galaxy lijn van Samsung. Eerder diende Samsung al een aanklacht in in Frankrijk, zo nu dus ook in Italië.

Volgens Samsung maakt de iPhone 4S inbreuk op patenten welke in het bezit zijn van Samsung. Daarom wil Samsung dat de rechter een verbod op de verkoop van de iPhone 4S legt. Echter is de Italiaanse rechter Marina Tavassi het hier niet mee eens en heeft de aanvraag geweigerd.

Deze uitspraak is niet bindend. Het Italiaanse gerechtshof geeft Samsung nog tot 15 november om met goede argumenten te komen over welke patenten geschonden zouden worden. Hierna zal de rechter een bindende uitspraak doen.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.