Nieuws: iPhoto nu ook op de iPad en iWorks pakket vernieuwd

Tegelijk met de release van de nieuwe iPad heeft Apple ook een nieuwe versie van iPhoto uitgebracht. De nieuwe versie is speciaal voor de iPad en maakt het mogelijk om foto’s te bewerken op de Tablet.

iPhoto maakt het mogelijk om bijvoorbeeld het contrast aan te passen, de belichting aante passen en kleuren te manipuleren. iPhoto is onderdeel van het iLife pakket,welke al eerder beschikbaar is gemaakt, maar iPhoto ontbrak hier nog. De nieuwe applicatie is geschikt gemaakt voor het nieuwe retina-scherm aldus Apple.

Verder heeft Apple de iWorks-applicateis een update gegeven. Dit pakket was al beschikbaar voor de iPad. Het zou hier vooral om aanpassingen in de user interface gaan. De prijs van de applicaties, 10 dollar per stuk, is het zelfde gebleven.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.