Nieuws: iPhone dief gevonden via datingsite

apple1Een man in Amerika heeft zijn gestolen iPhone terug gevonden via een datingsite. Een dag na de diefstal van de iPhone kreeg de gebruiker Nadav Nirenberg mail van een datingsite. Dit gebeurde omdat de dief via zijn telefoon berichten aan het sturen was naar vrouwlijke gebruiksters van de site.

Toen Nadav de mailtjes kreeg is hij ingelogd en kon alles zien wat er verzonden werd. Vervolgens heeft hij een profiel aangemaakt met een foto welke op internet is gevonden. Met dit profiel heeft hij een bericht gestuurd naar de dief. De dief hapte en vervolgens is er een afspraak gemaakt. De bewuste avond van de afspraak klopte de misdadiger aan bij Nadav. Nadav deed open met een hamer in zijn hand en vroeg netjes zijn telefoon terug. Nadat hij de telefoon terug had gekregen kreeg Nadav ook nog eens 20 dollar van de dief voor de gedane moeite.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.