Nieuws: iPhone 5 krijgt grotere schermen

De verwachting is dat we later dit jaar de iPhone 5 kunnen verwelkomen. Langzaam worden er steeds meer details bekend over het nieuwe toestel van Apple. Nu weten bronnen bij Wall Street Journal te melden dat Apple grotere schermen heeft besteld dan de schermen die in de huidige iPhones zitten. Deze schermen zouden besteld zijn bij een Aziatische leverancier.

De schermen zouden minimaal 4 inch groot zijn. De huidige iPhones hebben een scherm van 3,5 inch. De productie van de nieuwe schermen zouden aankomende maand van start gaan.

De reden dat Apple grotere schermen in de iPhone gaat zetten is waarschijnlijk doordat Samsung met hun nieuwe toestel een behoorlijke concurrentie levert op de iPhone. Samsungs nieuwe toestel heeft een scherm van 4,8 inch, hetgeen een stukje groter is dan de 3,5 inch van de iPhone.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.