Nieuws: iPhone 5 erg krasgevoelig

Op veel fora is te lezen dat de iPhone 5 nogal krasgevoelig is. Er zouden veel gebruikers zijn waar er al krassen op de iPhone zitten wanneer deze uit de doos wordt gehaald. Het zou hier gaan om het aluminium op de achterkant en de zijkanten welke flink beschadigd blijken te zijn.

Het zou hier niet om diepe krassen gaan, maar wel opvallende krassen. De krassen zouden voornamelijk op de zwarte versie van de iPhone zitten. De witte versie zou minder onder de krassen zitten. Misschien dat het bij de witte versie ook minder opvalt door de kleur van het toestel.

De krassen zouden voornamelijk in het gebied rond de antenne te zitten. Volgens sommige gebruikers zouden de krassen komen doordat de coating erg zacht is. Gebruikers die nu nog geen krassen hebben in hun iPhone kunnen deze dus wel verwachten.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.