Nieuws: iPhone 4S uitgekomen in Nederland, weinig toestellen in de winkel

Twee week geleden toen de iPhone 4S gelanceerd werd stonden er lange rijen met mensen voor de Apple Resellers. Vandaag is de iPhone 4S officieel uitgekomen in Nederland, maar hier lijkt het tegenovergestelde te gebeuren. Het lijkt er op dat de winkels vrijwel geen toestellen toegestuurd hebben gekregen. Dit resulteert in slechts een handje vol mensen welke bij de winkels staan te wachten. De reden hiervoor zou zijn, het groot aantal pre-orders.

iCenter geeft aan dat het niet de moeite waard is om naar de winkels te gaan. “We sturen naar elke winkel slechts 1 toestel op, misschien dat de eerste klant geluk heeft.” aldus iCenter.

Een andere Reseller, Xando geeft aan dat ze helemaal geen iPhone 4S toestellen geleverd hebben gekregen. iFactors heeft ook maar een beperkt aantal toestellen “In het meest gunstige geval hebben de winkels elk 3 stuks” aldus iFactors. iFactors wil ook toestellen als Demo model in gaan zetten. Hierdoor worden deze niet verkocht.

Precies een week geleden is o.a. Vodafone begonnen met het aannemen van pre-orders voor de iPhone 4S. Bij de providers werden behoorlijk veel pre-orders geplaatst. Hierdoor werden al snel langere levertijden aangekondigd. Bij T-Mobile moeten klanten soms een maand wachten totdat ze hun nieuwe toestel krijgen.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.