Nieuws: iPhone 4S last van ruis, geen geluid en echo’s

Steeds meer mensen op de Apple fora beginnen te klagen dat ze problemen hebben tijdens het bellen met de nieuwe iPhone 4S. De meeste klachten zouden zijn: Echo’s, soms geen geluid en ruis. Hoe groot het ‘probleem’ is is nog niet duidelijk.

Één van de gebruikers geeft aan dat hij last heeft van een echo, deze komt na een seconde of 30. Dit probleem doet zich voor als hij handsfree belt. De gebruiker zou meerdere headsetjes geprobeerd hebben, en iedere keer komt het probleem terug.

Ook melden sommige gebruikers ruis te hebben bij zowel inkomende als uitgaande gesprekken. Er zouden zelfs al toestellen omgeruild zijn, maar de omgeruilde toestellen zouden de zelfde kuren vertonen.

Apple heeft nog geen berichten gedaan over deze problemen. Echter zijn de pagina’s op de Apple fora al ruim 16 pagina’s lang. Of het probleem bij de iPhone ligt of bij de providers is niet duidelijk. Dit moet uitgezocht worden.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.