Nieuws: iPhone 4s is een regelrecht verkoopsucces

Hoewel technologieblogs nogal teleurgesteld reageerden op de iPhone 4S, die qua uiterlijke hardware nauwelijks van de iPhone 4 verschilt, lijkt het de consumenten geen barst te kunnen schelen. Die staan in dikke virtuele rijen om het nieuwe toestel van Apple te kunnen reserveren, net als bij alle vorige edities van de iPhone.

 

 

AT&T, dat al sinds 2007 de iPhone verkoopt, noemt het de meest succesvolle Apple-telefoon tot nu toe. Binnen twaalf uur was de complete voorraad weg. Apple heeft inmiddels bevestigd dat dit geldt voor de hele voorraad iPhones 4S die voorbesteld konden worden.
Het gerucht wat rondgaat, dat mensen uit sympathie voor de pas overleden Steve Jobs het toestel zouden kopen is naar onze mening onzin. Momenteel lopen er veel abonnementen af van mensen die destijds een iPhone 3G S hebben gekocht, samen met het feit dat de modellen voor de 3G S niet meer voorzien kunnen worden van iOS 5 lijkt dat wat ons betreft meer reden om een iPhone 4 S aan te schaffen.

Een groot deel van de mensen die op het moment een iPhone 4 bezitten zullen wellicht niet zo snel over stappen, maar waarom zou je een iPhone 4 kopen als je ook voor een iPhone 4 S kunt kiezen.
Dit zag je namelijk ook terug bij de introductie van de iPad 2 welke een korte periode werd naast zijn voorloper de iPad 1

De iPhone 4S is officieel pas vanaf 14 oktober beschikbaar, en in ons land wordt het toestel op 28 oktober geïntroduceerd.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.