Nieuws: iPad 2 veranderen in Macbook Air?

MIC heeft een nieuw dock gemaakt voor de iPad2. Deze laat je tablet er net zo uitzien als een Macbook Air. Uiteraard heeft het niet de specificaties… MIC is onlangs gekomen met de Aluminium Keyboard Buddy Case.

Het dockinstation heeft een aluminium behuizing en in de klep aan de bovenkant kan je je iPad als scherm plaatsen. Klap je hem dicht, zoals je normaal ook met je laptop/macbook zou doen, dan gaat je iPad standby. ’t Geheel lijkt, als het scherm naar beneden geklapt is, erg op een Macbook Air.

Zoals eerder aangegeven heb je natuurlijk niet opeens de zelfde specificaties. Je kan dus niet zo maar opeens een muis gebruiken, heb je niet de mogelijkheid om je scherm zo te zetten voor je ideale kijkhoek etc….

Wel zijn er wat extra knoppen toegevoegd aan het dock, namelijk een aantal functionele mediaknoppen en je kan met het toetsenbord de helderheid van je scherm aanpassen. De Aluminium Keyboard Buddy Case is hier te koop en kost $ 50,-.

 

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.