Nieuws: iOS Google+ applicatie beschikbaar

Zo’n drie weken geleden is Google+ beschikbaar gekomen. Op dat moment had Google ook gelijk de Android applicatie klaar. Toen werd al aangegeven dat het niet lang zou duren voordat de iOS applicatie er zou zijn. Nu, drie week later is het zover. De applicatie is beschikbaar.

Evenals de Android applicatie bevat deze versie ook bijna alle functies die beschikbaar zijn op de site. Hierbij moet gedacht worden aan het plaatsen van berichten, foto’s en links. Uiteraard kan je ook de berichten van de mensen in je kringen lezen en hierop reageren.

Als vervanger voor de Hang-out is de Huddle functie aanwezig. Hier kan je met meerdere mensen tegelijk chatten.

Toen de applicatie in eerste instantie gelanceerd werd waren er veel gebruikers die klaagden dat er heel veel dingen niet goed werkten. Dit kwam door een foutje van Apple, die had de verkeerde versie online gezet. Dit is inmiddels opgelost.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.