Nieuws: ING brengt Android App uit UPDATE: 15:22 iOS versie ook beschikbaar

De ING Bank heeft in navolging van andere banken een applicatie uitgebracht waarmee je je bankzaken op je mobiel kan doen. De applicatie bevat diverse functies als geld overmaken naar andere rekeningen, je saldo inzien en de laatste bij en afschrijvingen checken.

Om de bankzaken te kunnen doen ben je verder geen aparte dingen nodig als bijvoorbeeld een random reader of iets dergelijks.

Je kan niet zomaar gebruik maken van de applicatie, je dient je hier eerst eenmalig voor aan te melden. Dit doe je via Mijn ING. Instructies hoe dit precies in zijn werk gaat krijg je zodra je de applicatie voor de eerste keer hebt opgestart. Zodra je deze stappen hebt doorlopen krijg je een activatiecode waarmee je de applicatie kan activeren. Om te voorkomen dat iedereen gebruik kan maken van de applicatie dien je deze te beveiligen met een zelfbedachte 5 cijferige code.

Je kan de applicatie hier downloaden. (Android) of hier (iOS)

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.