Nieuws: Informatie iPad 3 gelekt

Op diverse media is te lezen dat er hints zijn gevonden naar de lanceerdatum van de iPad 3. Het zou hier gaan om 9 maart 2012. Deze datum zou in de code van iOS 5.1 gevonden zijn in diverse landen waaronder Frankrijk en Japan.

Apple staat er om bekend updates uit te brengen tegelijk met de lancering van een iPad of iPhone. Althans, deze data liggen altijd dicht bij elkaar in de buurt.

Op The Verge is te lezen dat de nieuwe iPad niet voorzien wordt van een quad-core processor maar van een dual-core processor. Wel zou deze een stuk sneller worden dan de processor welke in de iPad 2 zit. Verder zou er meer ruimte zijn voor een grotere accu, zou er een ander beeldscherm gebruikt worden en zou er een nieuwe camera in zitten. Qua uiterlijk zal de iPad niet veel veranderen. Dit is te zien op foto’s van 9to5mac.

Zelf heeft Apple nog geen aankondigingen gedaan over de lancering van het nieuwe iOS of de iPad. Alhoewel het wel aannemelijk is dat het in maart gaat gebeuren aangezien Apple vaak een jaar tussen hun apparaten heeft zitten. 

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.