Nieuws: iCloud.com website niet langer Beta

Het lijkt erop dat Apple bezig is met haar laatste voorbereidingen voor de grootschalige uitrol van iOS 5, de website www.icloud.com is niet langer meer in Beta. We kunnen momenteel nog niet inloggen omdat we nog geen iOS 5 hebben geïnstalleerd, echter zal dat niet al te lang meer duren na het ontdekken van deze verandering.

 

 

Naar het schijnt zijn er mondjesmaat niet-developers die hebben kunnen upgraden naar iCloud maar het lijkt er toch echt op dat je voor de upgrade eerst iOS 5 zal moeten bezitten. We verwachten niet dat de iOS 5 ergens in de komende uren uit zal gaan komen maar pas om 19:00 vanavond. Dit zoals Apple dat tot nu toe eigenlijk altijd heeft gedaan met haar updates van iOS 5.
Ook wachten we natuurlijk nog op OS X 10.7.2 welke vandaag gereleased gaat worden.

Apple stelde gisteren al de update van iTunes beschikbaar (10.5) ivm de voorbereiding iOS5 en iCloud. Check onze website regelmatig voor de laatste updates en uiteraard een review wanneer de updates binnen zijn.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.