Nieuws: Ice Cream Sandwich update onderweg voor Galaxy Tab 10.1

Na een lange tijd wachten is het eindelijk zo ver! De Android 4.0 update voor de Galaxy Tab 10.1 is vrijgegeven. Op dit moment is de uitrol in Italië van start gegaan. Echter moeten wij in Nederland nog even wachten, de update is hier nog niet beschikbaar.

Met deze update is de Galaxy Tab weer aardig up-to-date qua Android versie. De tablet is standaard geleverd met Android 3.2. De verwachting is dat Android 4.0 de prestaties van de tablet (behoorlijk) ten goede komt. Ook is het dan voor gebruikers mogelijk om Google’s eigen browser Chrome te gebruiken.

Verder zullen de Galaxy Tab 7.7, 7.0 plus en de 8.9 ook de update krijgen of deze hebben de update reeds gekregen. Helaas voor de gebruikers van de “gewone” Galaxy Tab, deze krijgt geen update naar Android 4.0.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.