Nieuws: Ibuygou komt met Android horloge

In China is onlangs door de webwinkel Ibuygou een eigen Android horloge uitgebracht. Het horloge draait op Android 2.2 en wordt aangestuurd door een 460 MHz processor. De tijd laten zien is niet het enige wat dit horloge kan. Er kan namelijk ook gewoon mee gebeld worden.

Het horloge kan met alle gangbare GSM netwerken overweg en er kan ook mee op internet gesurft  worden. Echter verwacht daar niet te veel van qua snelheid, het horloge ondersteund namelijk geen 3G. Echter kan het surfen wel sneller gaan, er is ook de mogelijkheid om via WiFi te verbinden. De fabrikant geeft wel aan dat het bereik voor WiFi slechter is dan men gewend is van smartphones.

Het horloge is voorzien van een 2 inch touchscreen met een resolutie van 320×240 pixels, een 2 megapixel camera en GPS. Maar om nou te navigeren op een 2 inch scherm… De webwinkel heeft nog wel plek kunnen vinden voor een MicroSD kaartslot. Het prijskaartje van de gadget is “slechts” 213 euro.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.