Nieuws: Huwelijk gestrand dankzij app Find my Friends

De app bestaat nog maar net en het eerste huwelijk is al aan gruzelementen dankzij de app ‘Find my Friends‘. Waarschijnlijk de eerste van een groot aantal… Tenminste, als het bericht waar is wat op Macrumors.com staat vermeld van een man die zijn vrouw een iPhone 4S heeft gegeven. Op de iPhone zette hij de nieuwe app Find my Friends van Apple. Hiermee kun je de locatie van je iPhone delen met vrienden. Meneer had deze voor het gemak maar even aangezet.

 

Vervolgens kwam niet lang daarna de controlevraag. Hij sms’te zijn vrouw met de vraag waar ze was. Het antwoord kwam niet overeen met de locatie die hij op het Google maps kaartje in Find my Friend zag. Hieronder de post op het macrumors forum van de desbetreffende persoon.

“I got my wife a new 4s and loaded up find my friends without her knowing. She told me she was at her friends house in the east village. I’ve had suspicions about her meeting this guy who live uptown. Lo and behold, Find my Friends has her right there.

I just texted her asking where she was and the dumb b!otch said she was on 10th Street!! Thank you Apple, thank you App Store, thank you all. These beautiful treasure trove of screen shots going to play well when I meet her a$$ at the lawyer’s office in a few weeks.

thankfully, she’s the rich one.”

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.