Nieuws: HTC toont vrouwensmartphone

Gisteren heeft HTC bij hun persconferentie de HTC Rhyme laten zien. Deze smartphone is gericht op vrouwen, en bevat geen spannende specificaties.

De telefoon is paars van kleur en bevat een aantal, specifiek op vrouwen gerichte, functies. Als voorbeeld, de telefoon geeft paars licht als er gebeld wordt. Hierdoor zou de telefoon makkelijker te vinden zijn in een tas vol spullen.

De telefoon is al eens eerder gelekt op het internet onder de naam Bliss. De specificaties van het toestel zijn redelijk. Zo bevat het toestel een 1GHz processor, 3,7 inch WVGA scherm, een 5MP camera en draait op Android 2.3 met een aangepaste HTC Sense versie.

Begin oktober komt het toestel naar Nederland voor een prijs van € 459,- en is standaard uitgerust met een Docking Station. Hierdoor veranderd het toestel in een wekker en radio met bluetooth speakers. Verder wordt er standaard een hoesje, speciale oordopjes en een charm geleverd bij het toestel. De charm is een lichtgevend blokje welke je aan je toestel kan hangen en licht geeft als je telefoon overgaat of als er een bericht ontvangen is.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.