Nieuws: Hogere verkoop iPhone verwacht

Veel mensen die een SmartPhone willen kopen, geeft aan een iPhone te willen kopen. Echter zijn er ook heel veel mensen die voor een Android toestel gaan.

ChangeWave heeft hier onderzoek naar gedaan. Ruim 4000 Amerikanen worden de komende 90 dagen ondervraagd voor dit onderzoek. In een eerder onderzoek over het zelfde was het resultaat dat 4% een Blackberry wil, 32% een Android toestel en 46% een iPhone.

Verrassend is het niet. Dit omdat er in de komende 3 maand de nieuwe iPhone wordt verwacht. Zoals bekend is, gaan hier erg veel geruchten over. Wat opvalt is dat Android wel de marktleider is op dit moment. De meeste verkopen zijn op dit moment toch Android toestellen. Hierdoor kunnen de resultaten van het onderzoek misschien wat raar overkomen.

Wat hier misschien de oorzaak van zou kunnen zijn, mensen gaan voor een iPhone, maar worden dan toch overgehaald voor een Android toestel door zeer antrekkelijke aanbiedingen.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.