Nieuws: Half mei Nokia Lumia 720 op de markt

Windows-Phone-7-logoIn februari kondigde Nokia de Lumia 720 al aan. Nu is bekend geworden dat de Windows Phone 8 telefoon vanaf half mei in de winkels ligt. De telefoon zou 349 euro gaan kosten en is hiermee ongeveer 200 euro goedkoper dan de Lumia 920.

Het toestel is is een middelklasser en iets kleiner dan de Lumia 920. Het toestel is voorzien van een 4,3 inch scherm met een resolutie van 800×480. Verder komt het toestel in 4 kleuren, zwart, rood, geel en wit.

Om foto’s te maken is het toestel voorzien van een 6,7 MP camera met een Carl Zeiss groothoeklens. Verder is het toestel voorzien van een licht gekromd Clear Black Display. Dat wil zeggen, goed leesbaar bij vel licht.

De Processor is een 1 GHz Dualcore Snapdragonchip. Qua geheugen moet de 720 het doen met 512MB ram en 8GB opslag (uit te breiden met SD tot 64GB). Het toestel is niet voorzien van 4G.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.