Nieuws: Grote update iTunes op komst

Later dit jaar zou er een update komen voor iTunes. Deze updat zou het nog gemakklijker moeten maken om content te kunnen vinden in de winkel. Hoogstwaarschijnlijk komt deze update na de release van Mountain Lion.

In 2009 heeft iTunes voor het laatst een “facelift” gehad. Met deze update heeft Apple de winkel een strak en schoon aangezicht gegeven. De mainstream ligt bij iTunes op dit moment op het verkopen van muziek. Gezien het niet meer alleen muziek is, en het aanbod behoorlijk is uitgebreid met films, boeken etc… wordt het tijd dat iTunes aangepakt gaat worden.

Daarnaast is het volgens 9to5Mac aannemelijk dat Apple eveneens voor een betere winkelervaring wil zorgen middels apps. Nu is het namelijk zo dat er voor de App Store, de iTunes Store én de Apple Store zelf aparte apps zijn. Het gelijktrekken van deze Apple-winkelapplicaties zou geen overbodige luxe zijn.

Op welke datum de release zou zijn is niet bekend, de verwachting is ergens in de herfst. Apple kondigt in die periode van het jaar wel meer iTunes gerelateerde dingen aan.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.