Nieuws: Gratis Blackberry Playbook

Op het blog van RIM is te lezen dat Android ontwikkelaars een gratis Plabook kunnen krijgen. Wel staat hier tegenover dat de ontwikkelaar zijn applicatie beschikbaar maakt voor de tablet.

Sinds kort is het mogelijk om via een speciaal programma een Android applicatie beschikbaar te maken voor de Playbook. RIM hoopt met deze stap meer animo te creëren voor hun tablet.

De ontwikkelaar dient, om de gratis Playbook te kunnen krijgen, zijn applicatie wel voor 13 februari beschikbaar te maken in de Blackberry App World. Echter lijkt het er op dat het nog niet echt storm loopt. De reden hiervoor kan zijn dat de Playbook niet echt enthousiast wordt ontvangen door de consument. Afgelopen maanden ging de Playbook tegen stuntprijzen en met hoge kortingen de winkels uit.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.