Nieuws: Google Navigatie straks ook Offline te gebruiken!

Vernomen van betrouwbare bronnen, weet AllAboutPhones te melden dat Google Navigatie straks ook Offline te gebruiken is. Dit is een enorm voordeel, het navigatieprogramma is dan geen data verbinding meer nodig om te kunnen navigeren.

Hiermee zet Google weer een goede stap richting de concurrentie met betrekking tot het navigeren. De mogelijkheid was al wel aanwezig, maar dan kon je absoluut niet afwijken van je route. Dan had je dus een probleem omdat de navigatie geen alternatieven op kon halen.

’t Lijkt heel waarschijnlijk dat in de offline versie wel wat minder functionaliteit zal zitten dan in de Online versie. Hoe het gehele plaatje wordt, is nog niet duidelijk. Hoogstwaarschijnlijk zal je de kaarten kunnen downloaden en gebruiken.

De verwachte update voor Google Maps/Navigatie is deze zomer. Vanaf welke versie van Android dit zal werken is niet bekend.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.