Nieuws: Google+ krijgt spelletjes ondersteuning

Sinds gisteren heeft Google+ de mogelijkheid om op de site spelletjes te spelen. De gebruiker dient hiervoor op een knop te drukken en vervolgens kan er gekozen worden welk spelletje de gebruiker wil spelen.

Tevens is er de mogelijkheid om de statistieken van andere gebruikers in de gaten te houden. Heb je geen zin om alleen te spelen? Je kan ook een andere speler uitnodigen om samen een spelletje te spelen. Uiteraard wordt ook de ranking bijgehouden van de speler. Deze zal niet in het overzicht van de gebruiker verschijnen gezien het feit de games op een apart gedeelte op de site staan.

Op dit moment zijn er 16 games beschikbaar om te spelen. Het zeer bekende en verslavende spel Angry Birds maakt hier uiteraard ook deel van uit. Uiteraard kunnen ontwikkelaars hun spellen ook bij Google indienen zodat deze later aan het overzicht toegevoegd kunnen worden.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.