Nieuws: Gmail applicatie weer in App Store

Sinds gisteren is de Gmail applicatie weer in de App Store verschenen. De applicatie was al eerder te vinden in de App Store maar werd vrij snel weer verwijderd omdat er nog een aantal fouten in de applicatie zaten. Google heeft de fouten uit de applicatie gehaald en de app weer in de App Store gezet.

De Gmail applicatie geeft de gebruiker net even wat meer mogelijkheden dan de webinterface. In de app zit onder andere een betere zoekfunctie en pushnotificaties als je een mail ontvangt. Verder heb je op de iPad de mogelijkheid om het beeldin 2 vakken te verdelen. Zo kan je aan de linkerkant het Postvak In zien en rechts je mail lezen.

Toen de applicatie op 2 november was uitgekomen hadden veel gebruikers geklaagd dat de applicatie niet goed werkt. Tegelijk hebben een aantal gebruikers verzoeken ingediend voor extra functionaliteiten als meerdere accounts. Google heeft aangegeven dat dit in nieuwe versies de applicatie wordt uitgebreid met meerdere functies zoals deze.

Heb je deze applicatie op 2 november al gedownload? Dan dien je de applicatie eerst uit te loggen of te verwijderen voordat je de nieuwe versie kan installeren.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.