Nieuws: Gingerbread voor HTC Desire vrij gegeven!

Vandaag is Gingerbread voor de HTC Desire vrijgegeven. Het heeft lang geduurd maar dan eindelijk is hij er. Helaas wordt de nieuwe versie niet OTA (Over The Air) gedaan, maar via een bestand die je hier kan downloaden.

’t Gaat om een developer versie, maar draait verder goed. Helaas is deze update niet voor alle Desire gebruikers weggelegd. Er zijn een aantal toestellen die er niet mee overweg kunnen, en hier kan je problemen krijgen met SMS en MMS.  Het gaat hier om de toestellen van Deutsche Telekom in Duitsland en varianten uit Noord- en Zuid-Amerika, Zuid-Korea en Japan.

HTC heeft een aantal applicaties verwijderd om de update zo te maken dat hij ook op de Desire past. De applicaties die weggelaten zijn kan je gewoon downloaden in de Android Market. De applicaties waar het om gaat zijn o.a. de Zaklamp, Facebook en Teether. Ook de achtergronden die je normaalgesproken standaard zou hebben zijn weggelaten. Deze zitten wel los in het pakket van de update.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.