Nieuws: Geen Samsung chips meer in Apple producten

apple1Opzich zat het er al een beetje aan te komen, Apple neemt afscheid van Samsung voor het maken van de processoren welke in de iPhone, iPad en iPod zitten. Het nieuws werd bekend gemaakt door een topman van Samsung.

Volgens de topman zou Apple de informatie over de A7 chip, welke begin volgend jaar wordt verwacht, beschikbaar hebben gesteld aan TMSC. TMSC zou al druk bezig zijn met het plannen van de productie.

Hoogstwaarschijnlijk is deze switch een gevolg op de verplaatsing van productie eerder dit jaar, toen heeft Apple, bij wijze van proef, al een deel van de productie verplaatst naar TMSC. Met deze verplaatsing heeft Apple gekeken of TMSC kan voldoen aan de eisen van Apple en voldoet hieraan. Dit is voor Apple de trigger om de overstap in gang te zetten.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.