Nieuws: Geen iPad 3 dit jaar

Helaas voor de Gadgetfreaks, dit jaar geen iPad 3. Apple gaat wel een nieuwe iPad uitbrengen maar dat wordt de iPad2 Plus. Net zoals bij de iPhones zal het hier om een verbeterde versie gaan.

De “orginele” iPad 2 is in maart uitgekomen, maar er zouden fabrikanten zijn die gemeld hebben het verzoek voor offertes te hebben ontvangen voor het maken van de snellere versie van de iPad 2. Tevens zijn de productiekosten opgevraagd voor een verbeterd scherm in de nieuwe iPad 2. De pixeldichtheid zou dan van 250 pixels naar 300 pixels gaan. Dit komt aardig in de buurt van de iPhone 4 met een pixeldichtheid van 326 Pixels per Inch.

De informatie, welke via Craig Berger is gekomen, wil hij zelf nog niet voor de volle 100% bevestigen. Hij wil nog wachten op meer informatie van contacten bij fabrikanten voordat hij het echt wil bevestigen dat er een iPad 2 Plus gaat komen.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.