Nieuws: Geen Apple Launch Event op 7 september

Volgens Jim Dalrymple zal er geen Apple Launch Event zijn op 7 september. De verwachting was dat op deze datum de iPhone 5 uitgebracht zou worden.

Hoe deze datum het licht heeft gezien is niet duidelijk, Jim weet niet of dit van Apple is gekomen in 1 van hun Timelines of dat het de geruchtenmachine is die deze datum de wereld in heeft geholpen door diverse sites. Het vuurtje is echt gaan lopen toen de Japanse site Kodawarisan bekend maakte dat Apple op 7 september een iPod Media Event zou houden. Mensen gingen er toen vanuit dat op deze datum ook de iPhone 5 gereleased zou worden.

Normaal gesproken is er in september wel een event die iets met de muziekspelers van Apple te maken heeft. De (nieuwe) iPhone heeft een groot aantal van deze functionaliteiten aan boord. Toch wordt er wel verwacht dat als de nieuwe iPhone dit jaar nog komt, hij binnen nu en 2 maand bekend wordt gemaakt met oog op de komende feestdagen.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.