Nieuws: Galaxy Tab 10.1 tóch naar Duitsland

Het blijkt dat er voor Samsung toch een manier is om de Galaxy Tab 10.1 te blijven verkopen in Duitsland, ondanks dat daar een verkoopverbod is afgedwongen door Apple.

Wat blijkt nu: de uitspraak van de rechter geldt letterlijk alleen voor Duitsland. Dit betekend in het kort dat verkopers in Duitsland hun Tabs niet bij Samsung Duitsland mogen afnemen; maar bijvoorbeeld wel bij Samsung Nederland of bij wijze van spreken rechtstreeks bij Samsung in Korea. Media Markt geeft bijvoorbeeld aan dat het inderdaad een mogelijkheid is om de Tabs via Nederland binnen te laten komen.

Volgens de uitspraak mag Samsung in Duitsland ook geen reclame maken voor de Tab; maar ook dat geldt dus niet voor andere partijen.

Het lijkt er dus op dat de overwinning van Apple wat minder ingrijpend is dan dat deze in eerste instantie leek te zijn.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.