Nieuws: Foxcon gestart met levering iPad 3

Uit een vervoersdocument van UPS blijkt dat Foxcon is gestart met het uitleveren van de iPad 3. Dit bericht is te lezen op Weibo, de Chinese Twitter.

Het verzenden van de iPads zou onder zware beveiliging gaan, en verzonden worden vanaf Chengdu naar Shanghai. In Shanghai gaan ze vervolgens naar Chicago, New York en Los Angeles. Deze manier van verzenden staat Apple bekend om, het bedrijf wil de nieuwe producten zo lang mogelijk geheim houden.

Of het daadwerkelijk zo is, is nit bekend. Maar op de site 9to5mac is te lezen dat de iPads voor 9 maart in Amerika moeten zijn. Gezien de geruchten over de lanceringsdatum zou dit wel eens kunnen kloppen.  Het is volgens 9to5mac ook mogelijk dat de zendingen niet uit iPads, maar uit nieuwe Apple TV settop-boxen bestaan.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.