Nieuws: Facebook Messenger voor iOS uitgebracht in VS

Onlangs heeft Facebook hun applicatie om onderling berichten te kunnen versturen uitgebracht in Amerika. De applicatie is vergelijkbaar met bijvoorbeeld WhatsApp. De functies zijn soortgelijk, je kan dus berichten, foto’s, filmpjes en je locatie meesturen. Ook is de mogelijkheid voor een groepchat aanwezig.

Facebook heeft wel wat unieke functies toegevoegd aan de applicatie. Zo heb je de mogelijkheid om 1 persoon in een chat op “mute” te zetten, je ontvangt dan geen berichten van deze persoon. Ook kan je de gehele applicatie het zwijgen opleggen op de momenten dat je het niet goed kan gebruiken. Tevens kunnen de gebruikers hun locatie delen bij een groepschat, wat ook niet mogelijk is in WhatsApp.

Op deze manier werkt Facebook goed aan de weg om hun services te verbeteren. Helaas is de applicatie alleen nog beschikbaar in Amerika. Maar binnen een paar week zou het ook voor ons beschikbaar moeten zijn. Ook zal er een Android versie beschikbaar zijn.

Of facebook de applicaties ook voor de iPad gaat ontwikkelen is niet bekend. Er zijn wel geruchten dat dit er aan zit te komen, maar deze zijn niet bevestigd.

Meer info over de applicatie kan je hier vinden.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.