Nieuws: Facebook messenger geschikt voor iOS 5 en ook in NL verkrijgbaar

Toen Facebook Messenger werd uitgebracht, was deze eerst alleen beschikbaar in de Amerikaanse App Store. Inmiddels is er een update van Facebook Messenger verschenen én is de app ook gewoon met je Nederlandse iTunes-account te downloaden. Het lijstje met vernieuwingen is kort en overzichtelijk. Naast ondersteuning voor iOS 5 kun je nu ook zien wie online is, wie mobiel te bereiken is en of de persoon aan de andere kant aan het typen is.

 

Facebook heeft er ook voor gezorgd dat je voortaan sneller een nieuw bericht kunt typen naar mensen waar je het meeste contact mee hebt. De performance van de app is verbeterd en er is ondersteuning voor 12 nieuwe talen toegevoegd. Het is niet helemaal duidelijk of dat ook de reden waarom Nederland nu aan de beurt is, want de interface van Facebook Messenger is nog steeds in het Engels. Wel worden Japans, Koreaans, Turks en enkele andere talen nu ondersteund. De app Facebook Messenger geeft een simpele toegang tot de berichten binnen Facebook. Je kunt de alerts een uur lang of gedurende de nacht uitzetten. Ook zijn de locatiediensten aan en uit te zetten.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.