Nieuws: Facebook Home ruim 500.000 keer gedownload

android-logo-whiteNegen dagen geleden heeft Facebook hun eigen Launcher voor Android uitgebracht. Met Facebook Home is het mogelijk om je telefoon helemaal aan te passen speciaal voor Facebook. Vanaf de dag van lancering tot nu is de applicatie ruim 500.000 keer gedownload.

Op dit moment is de applicatie wel te downloaden, maar alleen nog maar te gebruiken op een beperkt aantal toestellen. De toestellen die op dit moment ondersteund worden zijn de Samsung Galaxy S4, S3, Note II, de HTC One, One X en de One X+.

Of de app echt een Must Have op je telefoon is, lijkt er niet echt op. De app scoort namelijk maar 2 van de 5 sterren in Google play. Dit is op basis van 11.000 beoordelingen van gebruikers.

Alles wat de app doet is je lockscreen en homescreen overnemen, het homescreen laat vervolgens alleen maar status-updates van Facebook zien. Via een knop onderin het scherm heb je de mogelijkheid om bij je overige applicaties te komen.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.