Nieuws: Eind juli Gingerbread voor HTC Desire

HTC heeft aangegeven eind juli de langverwachte Gingerbread update uit gaat brengen. De update zou eerst geen doorgang kunnen vinden vanwege ruimtegebrek op de HTC Desire. Echter werd dit door de consument niet in dank afgenomen, en hebben HTC er toch aan herinnerd dat ze beloofd hadden de update naar de Desire te brengen.

Om het ruimte probleem op te lossen heeft HTC een aantal applicaties uit de update gehaald. Welke applicaties dit zijn is ons niet bekend. Ongeveer een week geleden heeft HTC laten weten in de testfase voor de update te zitten. Nu hebben ze bekend gemaakt dat de testfase succesvol is doorlopen en dat de planning nu voor eind juli staat.

De update naar Gingerbread zal een verbetering voor het batterijverbruik, de prestaties en een beter geheugenbeheer met zich meebrengen. Wat HTC verder nog verbeterd heeft is niet bekend.

Het bericht waarmee HTC het heugelijke nieuws vertelde:

“Hi everyone. We have more news about our build of Gingerbread for Desire. Our testing has gone well so we will begin rolling out the update by the end of July! Thank you again for your support!”

Bron: Eurodroid

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.