Nieuws: Eind 2012 eigen TV van Apple

Uit de biografie van Steve Jobs blijkt dat Apple bezig is met het ontwikkelen van een eigen televisie. Het toestel zou naadloos moeten werken met andere Apple apparaten. Dit is ook bevestigd door anonieme bronnen binnen Apple.

Het zou geen aparte Settop-box zijn zoals de Apple TV maar echt een televisie toestel. Steve wilde echt een eigen televisie toestel ontwikkelen op de manier zoals met de iPhone en de Mac gedaan is. “Ik zou graag een televisietoestel willen maken dat heel gemakkelijk in gebruik is en naadloos samenwerkt met andere Apple-apparaten met iCloud.” aldus Steve.

Bloomberg weet via bronnen te melden dat Jeff Robbin, de man achter iTunes en de iPods bezig is met het ontwikkelen van de Apple televisie. Het project zou in het begin veel tijd hebben gekost, maar voor het overlijden van Steve zouden er grote stappen zijn gemaakt. De verwachting is dan ook dat de Apple televisie eind 2012 of begin 2013 op de markt gaat komen.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.