Nieuws: Dunste smartphone op Android van Fujitsu

In Amerika komt Fujitsu volgend jaar met de dunste smartphone die er is. Het toestel zal 6,7 millimeter dik zijn en voorzien zijn van Android.

Onlangs is de Fujitsu Arrows goedgekeurd door de FCC, de Amerikaanse toezichthouder. Volgens berichten staat het toestel voor 2012 op de planning en het is niet bekend of het toestel ook in Europa uit gaat komen.

Nog geen maand geleden kwam Motorola met het bericht dat er een nieuwe Razr zou komen. Hiermee zou Motorola in het bezit zijn van de dunste smartphone zijn. Maar Fujitsu met de Arrows komt is dit niet meer het geval.

De nog uit te komen Arrows zal voorzien worden van een 4 inch scherm welke een resolutie heeft van 480×854, heeft een Single Core Qualcomm processor welke draait op 1,4 GHz. Verder heeft het toestel nog een 5 megapixel camera en zal voorzien van Android 2.3. Verdere details over intern geheugen e.d. ontbreken nog. Het zijn geen spetterende specs. Daarom zijn wij ook benieuwd naar welk prijskaartje het toestel zal dragen.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.