Nieuws: Dumpert app in Android Market

Afgelopen vrijdag is de officiele Dumpert applicatie in de Android Market verschenen, voor iOS was de app al beschikbaar. Via de applicatie heb je de mogelijkheid om alles te bekijken wat ook op de website van Dumpert staat.

De applicatie heeft vrijwel de zelfde functionaliteiten als de website. Zo is het mogelijk om een like te geven, het aantal views te bekijken. Via tabbladen boven in het scherm heb je de mogelijkheid door te klikken naar filmpjes, toppers en de foto’s. Dumpert zou Dumpert niet zijn als je niks op Dumpert kan zetten. Deze mogelijkheid zit ook in de applicatie. Je kan hiervoor op het Dumpen scherm klikken.

Qua uiterlijk zijn er weinig overeenkomsten met de versie voor de iPhone. De iPhone versie heeft namelijk al een tijd geen updates meer gehad. Toch zijn er nog een aantal dingen met de applicatie. Zo kan je geen reactie achterlaten, je kan geen reacties lezen en de reclame zou ook een (behoorlijk) irritatiepuntje zijn.

Je kan de applicatie hier downloaden.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.