Nieuws: DJ Controller voor de iPad

iDJ Live heet het nieuwe speeltje wat onlangs uitgebracht is voor de DJ’s onder ons. Met de iPad zelf kom je al een heel eind met muziek applicaties. Maar firma Algoriddim en Numark hebben besloten om de muziek ervaring nog een trede hoger te brengen. Ze hebben een “DJ-Dockingstation” uitgebracht voor de iPad.

Numark vond dat het muziek maken met de iPad nog wat realistischer moest en heeft in samenwerking met sofwareontwikkelaar Algoriddim een stukje software en het dockingstation op de markt gebracht. Het dock ziet er uit als een klein mengpaneel met aan beide zijden een draaitafeltje. Uiteraard is hij voorzien van een iPad aansluiting. Deze zit aan de bovenkant.

Numark geeft aan: “De gebruiker kan net zo scratchen en mixen als met echte draaitafels.”. De gebruiker heeft veel meer response bij het gebruik van de nieuwe controller, dus ook een hoger funfactor om muziek te maken met je iPad. Er is bij ons geen prijs bekend wat het dock moet kosten.

Mocht je het persbericht willen lezen? Die is hier te vinden

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.