Nieuws: Dit jaar vernieuwde Macbook Pro’s?

Verscheidene bronnen weten te melden dat Apple dit jaar de Macbook Pro serie gaat vernieuwen. Qua uiterlijk zullen de Pro’s veel op de Macbook Air serie gaan lijken. Volgens de bronnen zouden de Pro’s een ultra-dun ontwerp krijgen. In het nieuwe ontwerp zou geen optische drive meer aanwezig zijn.

Verder zou er ook geen harde-schijf meer in de Macbook zitten, maar zal deze worden voorzien van een SSD. Zijn rekenkracht haalt de nieuwe Pro uit Intels nieuwe Ivy Bridge-processors. Dit is niet het enige, de batterijduur zou ook verbeterd zijn en alle software en media zullen alleen nog maar digitaal te krijgen zijn.

“Ze gaan er allemaal uit zien als MacBook Airs,” aldus de bron tegen Apple Insider. De verwachting is dat de nieuwe Pro’s ergens in de loop van dit jaar het daglicht zullen zien. Eerst zou de 15 inch versie uitkomen en daarna de 17 inch variant.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.