Nieuws: Condooms bestellen via iPhone

De Chinese overheid heeft een applicatie op de markt gebracht waarmee de Chinezen condooms kunnen bestellen. Echter kent de applicatie nog geen succes. De overheid biedt namelijk alleen condooms aan van diverse B-Merken.

Op dit moment zijn de inwoners van Beijing de gelukkigen die gebruik kunnen maken van de applicatie. Elke twee maanden worden er drie pakketjes met daarin 10 condooms verzonden naar de gebruikers die er belang bij hebben.

Omdat er B-Merken condooms worden aangeboden zijn de Chinezen terughoudend in het bestellen van condooms via hun mobieltje. “Deze merken zijn nieuw voor mij, dus ik ga ze niet proberen.” aldus een Chinese man tegen de Chinese Global Times. Zo geeft een meisje antwoord dat als haar vriend haar om seks vraagt, en deze condooms wil gebruiken, dat ze gewoon keihard nee zegt.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.