Nieuws: Chrome voor Android beschikbaar

Onlangs heeft Google een Android-versie van zijn browser Chrome beschikbaar gemaakt. Het gaat hier om een Beta versie van de applicatie. De gelanceerde versie is gewoon in de market beschikbaar.

De mobiele versie van de browser toont veel overeenkomsten met de bekende computer variant. Je hebt de mogelijkheid om zoekopdrachten in de adresbalk in te voeren, je kan met tabbladen werken, je kan synchroniseren met de chromebrowser welke je op je PC gebruikt, hierdoor kan je automatisch instellingen als je favorieten overzetten naar de mobiele browser.

Officieel is de applicatie nog niet beschikbaar in Nederland, maar het forum van XDA is een link naar het APK bestand. Mensen met een wat oudere versie van Android vallen helaas buiten de boot. Chrome wordt pas vanaf Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) ondersteund.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.