Nieuws: Camerabeelden opgevraagd in verloren iPhone zaak

Onlangs zijn de camera beelden opgevraagd van de bar waar het prototype iPhone verloren zou zijn. Dit heeft de eigenaar van de bar aan Cnet laten weten. Volgens de politie zou het om een intern onderzoek gaan welke niets met Apple te maken zou hebben. Begin deze maand werd bekend dat er alweer een prototype iPhone verloren zou zijn. Het zou hier om een iPhone5 gaan. Toen het toestel is verdwenen is het huis van een bezoeker die vermoedelijk de iPhone zou hebben, doorzocht door de politie en mensen van Apple. Volgens de politie van San Fransisco zou er geen klacht door Apple ingediend zijn.

Omdat de politie nu intern onderzoek doet hoe het kan dat agenten Apple hebben geholpen zonder dat er daadwerkelijk een aangifte is, wil de politie de camerabeelden hebben van de bar. Waarom de beelden nodig zijn is niet duidelijk. Een woordvoerder van de politie gaf aan dat het onder de “standaard procedure” valt. Of de politie wat aan de beelden heeft is nog maar de vraag. In de bar worden namelijk om de drie minuten foto’s gemaakt en opgeslagen. Dit wil zeggen dat het mogelijk is dat er helemaal niks op beeld staat van de “Verloren iPhone”.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.