Nieuws: Budgetsmartphone HTC gelekt

Website Pocketnow heeft de hand weten te leggen op de persafbeeldingen van de HTC Explorer, het nieuwe Budget toestel van HTC. Het toestel bevat Android Gingerbread en is bedoeld als instapmodel.

Het gaat er steeds meer op lijken dat HTC zijn markt wil verbreden en meer mensen wil aanspreken met hun toestellen. Het toestel bevat 600 Mhz processor en is voorzien van HTC Sense 3.5. Het HVGA scherm van 3,2 inch heeft ene resolutie van 320×480 pixels. Hoogstwaarschijnlijk is de HTC Sense interface enigsinds uitgekleed vanwege de snelheid van de processor.

Vanmiddag is er een persconferentie van HTC in New York. Het is niet bekend of dit toestel hier bekendgemaakt gaat worden. Met dit toestel zou HTC zich ook willen richten op de Pre-Paid markt en mensen die een Sim-Only abonnement hebben en dus een los toestel willen aanschaffen.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.