Nieuws: BlackBerry Playbook update uitgesteld

Eerder berichtten wij dat er een update aan zou komen voor de PlayBook van BlackBerry. Echter is deze update nu uitgesteld en krijgt de tablet pas in 2012 een update. Een van de redenen hiervoor zou zijn dat BlackBerry Messenger (Ping) nog niet klaar zou zijn.

Enkele hekelpunten van gebruikers waren dat er geen eigen e-mail cliënt, agenda mogelijkheid en ping aanwezig zou zijn. Als je wel van deze diensten gebruik wou maken zou je een verbinding met een BlackBerry moeten maken. De update zat er al een tijdje aan te komen, maar komt nu dus niet eerder dan februari 2012.

In de toekomst worden nieuwe toestellen van RIM uitgerust met BBX, dit besturingssyteem is zowel voor de BlackBerry telefoons als de tablets van RIM. Wanneer de eerste devices met dit OS zullen verschijnen is niet bekend.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.