Nieuws: BlackBerry niet meer te koop

BlBlackBerry-LogoackBerry is niet meer te koop. Het bedrijf heeft een investering gehad van zo’n 740 miljoen euro. Verder vertrekt de CEO van BlackBerry, het is niet duidelijk of hij ontslagen is of dat hij zelf ontslag heeft genomen.

Met de 740 miljoen euro wil BlackBerry op eigen benen blijven staan. Een van de geldschieters is Fairfax, het bedrijf wat eerder poogde om BlackBerry over te nemen. Toen Fairfax BlackBerry over wou nemen kreeg het de financiering niet rond.

Zodra de investering rond is zal de huidige CEO vertrekken. Als vervanger wordt interimg directeur John Chen naar voren geschoven. Deze zal CEO zijn totdat er een vervanger is. Sinds augustus dit jaar was BlackBerry opzoek naar een koper doordat het bedrijf in zwaar weer zit door tegenvallende verkopen en de toenemende concurrentie van bijvoorbeeld Android.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.