Nieuws: Biografie van Steve Jobs komt eerder uit

Na het treurige nieuws wat ons eerder vandaag heeft bereikt, dat Apples topman Steve jobs is overleden zijn er geluiden dat de release van zijn biografie eerder zal zijn dan verwacht.

Volgens de geruchten zou Simons & Schuster de uitgeverij van de biografie, de release datum hebben vervroegd naar 24 oktober. Het uitkomen van de biografie stond eerst gepland voor 21 november dit jaar.

Het boek wat is gebaseerd op meer dan 40 interviews met Steve zelf en meer dan 100 interviews met vrienden, familie en collega’s was al erg gewild wat betreft reserveringen bij Apple fans, echter sinds het overlijden van Steve is het aantal reserveringen de afgelopen 24uur met 40.000% gestegen bij Amazon.Hiermee staat het boek in ieder geval daar op nummer 1.

Het boek wat in augustus nog is geüpdatet door het toevoegen van nog eens meer dan 200 pagina’s, beschrijft het leven van Steve tot in detail. Het laatste interview wat de schrijver van deze biografie had met Steve ongeveer 4 week geleden beschrijft ook dat Steve wist dat hij niet lang meer zou hebben te leven.

Ook beschrijft het onder andere wat voor een impact Steve heeft gehad op mensen over de gehele wereld. Het boek laat ons van heel dichtbij kennis maken met een icoon in de IT-wereld en zeer gedreven man in zijn hele doen en laten. Hij brengt ons daarmee zijn laatste en persoonlijke “One More Thing”.

Je kan de biografie bestellen bij Bol.com

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.