Nieuws: Binnenkort Jelly Bean voor de Galaxy Nexus

Er deden zich al veel geruchten over de nieuwe versie van Google’s Android. De naam “Jelly Bean” was al enige tijd bekend, maar het was nog onduidelijk of dit Android 5.0 of Android 4.1 zou worden. Door een foutje van Google is het nu duidelijk geworden dat dit Android 4.1 is en dat de Galaxy Nexus de eerste smartphone zal zijn welke deze update gaat krijgen.

Omdat het versie 4.1 betreft mag er vanuit gegaan worden dat het een kleine update betreft. En dus niet een nieuwe telefoon zoals eerdere berichten de ronde deden. Welk nieuwe toestel er als eerste uitgebracht gaat worden met standaard Android 4.1 aan boord is niet bekend. Wat wel bekend is, is dat Google in samenwerking met Asus een tablet zou maken welke deze versie van Android aan boord heeft. Deze tablet zou volgende maand getoond worden tijdens de Google I/O.

Schrijft graag over gadgets, mobieltjes, Android. Heeft een passie voor lekker eten en koken. In het bezit van een Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Tab 2, iPad Mini, Samsung Galaxy Nexus. Tevens behoorlijk aan het hobbyen met de Raspberry Pi.